Generál kivitelezés

A generál kivitelezés lényege, hogy a generál kivitelező - kezdve az Ön elképzeléseinek megszületésétől a kulcsrakész átadásig - megszervezi az egyes munkafolyamatokat, folyamatosan ellenőrzi - szükség esetén korrigálja - az egyes munkafázisok végrehajtását, tehát egyfajta projektmenedzserként garantálja azt, hogy az építkezés, felújítás a kívánt minőségben és határidőre lezáródjon.

A győri Red-Generál Kft. generál kivitelezőként történő megbízása rendkívül előnyös az Ön számára, hiszen szakembereink a legapróbb részletekig ismerik az építkezések folyamatát, kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, így rengeteg időt, energiát takarítanak meg Önnek, ráadásul az építkezés költségvetése sem fogja túllépni az előre kiszámított kereteket.

A generál kivitelező megbízásával járó minőségi és gazdasági előnyök:

  • Önnek elegendő csak a generál kivitelezővel kapcsolatot tartania,
  • Hatékony munkaszervezés, rövidebb határidők,
  • Kiváló, gyakorlott szakembergárda, minőségi végeredmény,
  • Teljes körű garanciák.

A Red Generál Kft. saját eszközparkjával és tapasztalt szakembergárdájával a generál kivitelezés teljes munkafolyamatában az Ön rendelkezésére áll Győrben és környékén:

  • Lakó-és társasházak, ipari létesítmények, mezőgazdasági épületek generál kivitelezése, tervezés, engedélyeztetés, építés, felújítás, korszerűsítés, átépítés, bővítés,
  • Aktív részvétel a legkülönbözőbb munkafolyamatokban: földmunka, szerkezetépítés, állványozás, homlokzati hőszigetelés, hideg-meleg burkolatkészítés, ácsmunkák, tetőfedő munkák, bádogos munkák, gipszkartonozás, épületgépészet, lakatos munkák.
 

Generál kivitelezési munkák Győrben és környékén

Vissza Fel
 

Értékeink

Költséghatékony projekt megvalósítás a legmagasabb műszaki színvonalon.

Modern műszaki megoldások, technológiák, alapanyagok használata.

Minőségi munkavégzés, hatékony szervezés.

Rugalmas árképzés.

Vállalt határidők betartása.

Teljes körű garanciavállalás.

Korrekt együttműködés ügyfeleinkkel és partnereinkkel.

 

 

×